VRATA

Kvalitetna PVC vrata
Kvalitetna ALU vrata
Kvalitetna LESENA vrata
Kvalitetna varna vrata.

KATERA VRATA IZBRATI

S premišljeno izbiro vrat, kakovostno izvedeno montažo in rednim vzdrževanjem si boste zagotovili, da bodo vaša vrata služila svojemu namenu in varovala vaš dom dolgo let!

Ko se odločamo, katera vrata izbrati, je prav zato dobro vedeti, da so dovršenost ter kakovost osnovno uporabljenih materialov tisti dejavniki, ki določajo lastnosti dobrih vrat. Vsak material pa ponuja svoje značilnosti s katerimi zadostimo vašim željam in zahtevam prostora.
VHODNA VRATA zavzemajo pomembno mesto v gradnji hiše. Skozi njih vsakodnevno vstopamo v kontakt z zunanjim prostorom ter v intimo našega doma. Zato bi vhodnim vratom morali posvetiti več pozornosti pri planiranju nakupa.

Kakovostna PVC, ALU, kot tudi lesena ali varnostno kovinska vrata tako dosegajo že zelo podobne vrednosti zvočne in toplotne izolativnosti. Nudimo vam več tipov vrat, kateri so izdelani iz različnih materialov. Vrata narejena po meri, vključujejo različne barve,različne velikosti okvirja z dekorativnim polnilom ter steklom ali brez.

 

VRATA

PVC - odlična izolativnost in kakovost, Ud od 0,7 W/(m2K), velika izbira vzorcev, bogata ponudba opreme, ornamentna zasteklitev tudi z 4-slojnim steklom, široka paleta barv, debelina krila 24, 36 ter tudi 73 mm.
ALU - odlična izolativnost in kakovost, Ud od 0,6 W/(m2K), velika izbira vzorcev, bogata ponudba opreme, ornamentna zasteklitev tudi z 4-slojnim steklom, široka paleta barv, debelina krila po izboru, tudi 73 mm,77 mm in 95 mm.
LESENA - odlična cena in kakovost, Ud=0,67 ter Ud=0,78 W/m2K,debelina krila 72- 88mm, moderni design, velika izbira vzorcev
VARNOSTNA KOVINSKA - odlična cena za kakovostna vrata, moderni vzorci in klasični modeli

PESTRA PALETA BARV

 

PVC VRATA

Prevodnost polnila: Up=1,0 - 1,3 W/(m2K); Steklo: 2-slojno, Ug=1,1 W/(m2K); Debelina: 24 in 36 mm.

Prevodnost polnila: Up=0,7 - 1,2W/(m2K); Steklo: 2-slojno, Ug=1,1 W/(m2K); Debelina: 24 in 36 mm.

ALU VRATA

Odlična izolativnost in kakovost, Ud od 0,6 W/(m2K), velika izbira vzorcev, bogata ponudba opreme, ornamentna zasteklitev tudi z 4-slojnim steklom, široka paleta barv, debelina krila po izboru, tudi 73 mm,77 mm in 95 mm.

ALU PRIKRIVNA VRATA

Prevodnost vrat: od Ud=0,6 W/(m2K); Steklo: 4-slojno, Ug=0,5 W/(m2K); Krilo: 73 mm , 77 mm in 95mm debeline.

VARNOSTNA KOVINSKA VRATA

Pvc folija 0,35 mm; Mdf plošča 0,6 mm; Leseni okvir;
Alu ojačitev; Zvočna izolacija; Tesnilo v krilu, okvirju in pragu; Alu prag s lesenim vložkom.

LESENA VRATA

Ud=0,67 do Ud=1,3W/(m2K); Debelina krila: 72 mm-88 mm; Hrast ali bor.

TOP