PROGRAM IZ STEKLA

Kvalitetna steklena notranja vrata
Kvalitetne okenske police
KvalitetnI pokrovi radiatorjev

POKROVI RADIATORJEV

Ohišje radiatorja z ekskluzivnim videzom, brez veliko napora in drage rekonstrukcije.

Stekleni radiatorski pokrovi so preprosta in sodobna rešitev za klasične ali celične radiator. Če ne želite zamenjati celotnega ogrevalnega sistema, so stekleni radiatorski pokrovi prava rešitev za vas.
Steklo je odličen prevodnik toplote - torej steklo pokrova za radiator ne omejujejo zmogljivosti gretja radiatorjev in tudi ne vpliva na funkcionalnost radiatorjev. Stekleni pokrovi so iz kaljenega 6 mm debelega kaljenega varnostnega stekla, ki zagotavlja maksimalno varnost in trdnost.
Iz naše ponudbe lahko izberete obliko steklenih radiatorskih pokrovov ali oblikujete svojo individualno zasnovo, ki bo ustrezala vaši notranjosti. Posebno troslojno barvanje, ki se nanese na notranjo stran steklene plošče glede na izbrano barvno lestvico (RAL), zagotavlja barvno obstojnost in barvno konsistenco.
Različni modni dizajni ustvarjajo trendovsko oblikovanje notranjosti, skupaj z našimi steklenimi vrati ter steklenimi policami. Poleg opremljanja trendovskih hiš in stanovanj, so primerna za poslovne prostore, welnese kot tudi popestritev renovacije vseh ambientov.

GALERIJA POKROVI RADIATORJEV

TOP