SENČILA

NADOKENSKE ROLETE

Nadokenske rolete v PVC zaboju odlikuje visoka kvaliteta materialov, absolutna varnost, eleganca, funkcionalnost in estetičen izgled.

 

 

NADOKENSKE ROLETE

Nadokenske rolete v PVC zaboju odlikuje visoka kvaliteta materialov, absolutna varnost, eleganca, funkcionalnost in estetičen izgled. Zaboj rolete z dvojno notranjo steno in izolacijo omogoča odlično toplotno in zvočno izolacijo. Nadokenske rolete lahko vgradite v Vašo novogradnjo ali v obstoječi objekt pri menjavi oken. Omarica je skrita pod ometom odprtina za servisni dostop pa je na notranji strani. Nadokenska roleta omogoča izboljšanje izolacije Vašega okna, hkrati pa ščiti Vaš dom pred vremenskimi vplivi in vlomilci. Pestra izbira barv Vam omogoča barvno usklajenost in nešteto kombinacij. Nadokensko roleto je mogoče nadgraditi z integriranim komarnikom za Vaš miren spanec. Ob nakupu rolete lahko izbirate med različnimi načini upravljanja Vaših rolet in sicer ročno, stikalno ali daljinsko.

Več si lahko preberete v katalogih:

Nadokenske rolete (pdf)

 

Možnost upravljanja senčil - ročno s pomočjo samonavijalnika ali komandne palice, kot tudi možnosti elektropogona in različnih sistemov krmiljenja.

Z elektromotornim pogonom se izognemo toplotnim izgubam, kateri nastanejo zaradi odprtine za mehanski prenos upravljanja. Pri osnovni izvedbi elektropogona senčilo krmilimo preko stikala, pri udobnejšem načinu pa z daljinskim upravljalnikom, kar zahteva uporabo elektromotorjev z vgrajenimi sprejemniki, to pa hkrati daje številne možnosti krmiljenja.

Prednosti uporabe daljinskega upravljanja:
•  krmilimo določeno število senčil
•  časovna ura za spust ali dvig
•  uravnavanje senčila na vremenske pojave (sonce, dež, veter ...)
•  možnost povezave s centralnim nadzornim sistemom za intiligentne hiše

TOP