SENČILA

KOMARNIKI

S premišljeno izbiro komarnikov, kakovostno izvedeno montažo in rednim vzdrževanjem si boste zagotovili, da bodo vaša senčila služila svojemu namenu in varovala vaš dom dolgo let!

TIPI KOMARNIKOV

ROLO KOMARNIK

Rolo komarniki so idealna rešitev za Vaš dom, kadar se želite zaščititi pred nadležnimi insekti. Komarnik lahko kadar koli dvignete, saj se navije v omarico in si tako omogočite zunanji dostop. Vodila in omarica komarnika so iz visokokvalitetnega aluminija, ki zagotavlja trajnost. Mreža komarnika je izdelana iz posebnih steklenih vlaken, ki zagotavljajo obstojnost komarnika, njegovo napetost in trdnost. Rolo komarnik pri upravljanju enostavno zataknete v spodnji položaj s pomočjo tako imenovanega »klik« sistema. V zaključno letev komarnika je za lažje upravljanje vgrajena ročka in vrvica. Barvo komarnika si lahko izberete v Vašem odtenku RAL-a.

Tehnični podatki (pdf)

STRANSKI ROLO KOMARNIK

Poleg rolo komarnikov najdete v naši ponudbi tudi stranske rolo komarnike, ki jih po želji lahko vgradite na vse tipe vrat. Okvirji drsnih komarnikov so izdelani iz visokokakovostnega ekstrudiranega aluminija, ki komarniku skupaj z mrežo iz steklenih vlaken zagotavlja dolgo življensko dobo. Barvo okvirja komarnika lahko prilagodimo Vašim željam, kar Vam omogoča, de se komarnik prilagaja izbiri barve Vašega stavbnega pohištva. Drsni komarnik nudi enostaven sistem odpiranja in zapiranja s pomočjo drsnih vodil in tako nudi optimalno možnost dostopa. Barvo komarnika si lahko izberete v Vašem odtenku RAL-a.

DRSNI KOMARNIK

Drsne komarnike po želji lahko vgradite na vse tipe drsnih vrat. Okvirji drsnih komarnikov so izdelani iz visokokakovostnega ekstrudiranega aluminija, ki komarniku skupaj z mrežo iz steklenih vlaken zagotavlja dolgo življensko dobo. Barvo okvirja komarnika lahko prilagodimo Vašim željam, kar Vam omogoča, de se komarnik prilagaja izbiri barve Vašega stavbnega pohištva. Drsni komarnik nudi enostaven sistem odpiranja in zapiranja s pomočjo drsnih vodil in tako nudi optimalno možnost dostopa. Barvo komarnika si lahko izberete v Vašem odtenku RAL-a.

KOMARNIK VRATA

Krilni komarnik tako imenovan sistem vrat lahko vgradite na vse vrste vrat v vašem domu še posebej pa tem ker se izhod velikokrat uporablja. Okovje komarnika je izdelano iz visokokvalitetnega ekstrudiranega aluminija, kar zagotavlja trajnost Vaše investicije, poleg tega ga lahko pobarvamo v Vaš želeni barvni odtenek. Krilni komarnik ima enostaven način odpiranja in zapiranja, sistem s pomočjo magneta pa poskrbi, da krilni komarnik ostane zaprt, kadar Vi to želite. Barvo komarnika si lahko izberete v Vašem odtenku RAL-a.

FIKSNI KOMARNIK

Fiksni komarniki so vgrajeni direktno na okenski okvir s pomočjo magnetov. Fiksni komarnik lahko vedno snamete kadar Vi to želite, zato čiščenje oken ni ovira.Sam okvir komarnika je izdelan iz visoko kakovostnega ekstrudiranega aluminija in ne potrebuje vzdrževanja. Po želji si lahko omislite barvo po Vašem odtenku RAL-a. Barvo komarnika si lahko izberete v Vašem odtenku RAL-a.

TOP