Pravila in pogoji nagradne igre

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE "ZAMENJAMO VAM STARA OKNA ZA NOVA OKNA"

S fotografijo, glasovanjem in včeškanjem FB profila IN-PLAST OKNA do novih pvc oken.

 

»IZDELAJ FOTOGRAFIJO STARIH OKEN, KI SO POTREBNA ZAMENJAVE IN OSVOJI NOVA OKNA V VREDNOSTI do 1300 EUR!«
(z upoštevanimi popusti- akcijami in DDV-jem, ter upoštevanimi ostalimi storitvami, potrebnimi za zamenjavo in dostavo teh oken). S sodelovanjem v naši nagradni igri lahko postanete lastnik novih oken.

Z nagradno igro želimo ponuditi priložnost, da izdelate avtorsko fotografijo svojih oken in ker so Inplast okna zadetek v polno, vam bomo stara okna zamenjali z novimi . Fotografijo z največ všečki javnega glasovanja bomo nagradili z zamenjavo za nova okna v vrednosti 1300,00 eur ( z upoštevanimi vsemi akcijami, popusti in DDV-jem, ter upoštevanimi storitvami za zamenjavo in dostavo teh oken ).

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE »6« NA SPLETNI STRANI "IN-PLAST" (v nadaljevanju "pravila nagradne igre") www.inplast.si

1. OSNOVNI PODATKI O NAGRADNI IGRI » STARA OKNA ZA NOVA OKNA«

1.1 Organizator nagradne igre je družba IN-PLAST d.o.o., Vrtna ulica 17, 3220 Štore, ID za DDV SI20513879 u nadaljevanju Inplast oz. organizator).

1.2 Nagradna igra ni v nobeni povezavi z družabnim omrežjem Facebookom (v nadaljevanju Facebook) in ni v nobenem primeru sponzorirana, podprta ali organizirana s strani omrežja Facebook. Prejemnik podatkov, ki jih daje na razpolago udeleženec, ni Facebook, temveč družba IN-PLAST d.o.o. kot upravljavec « In-plast okna« Facebook strani. Za vsebino nagradne igre je izključno odgovoren organizator - in ne Facebook. Facebook ne prevzame nobene odgovornosti v povezavi z nagradno igro.
1.3 Nagradna igra bo potekala v času od 22. 02. 2019 od 24:00 ure dalje in do vključno 31. 03. 2019 do 24:00 ure ( ponoči). Glasovanje pa je še možno do 10.04.2019 do 24.00 ( ponoči).
1.4 Pogoji nagradne igre in dodatne informacije o nagradni igri so objavljeni na« spletni strani In-plast okna« www.inplast.si » od dne 22.02.2019 od 17.00 ure. Za dodatne informacije v času nagradne igre, so možna dodatna navodila ali vprašanja tudi na [email protected], [email protected]
Ogled spletne strani www.inplast.si

2. UDELEŽENCI NAGRADNE IGRE

2.1 Za sodelovanje v nagradni igri veljajo le omejitve, določene v teh pravilih nagradne igre.
2.2 V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, starejše od 15 let, ki izpolnjujejo v teh pogojih navedene pogoje sodelovanja. Mlajši od 18 let lahko v nagradni igri sodelujejo ob soglasju staršev oz. zakonitih zastopnikov, od katerih se ob prevzemu nagrade zahteva Izjava staršev. V nagradni igri ni dovoljeno sodelovati pravnim osebam, zaposlencem ali družinskim članom družbe In-plast d.o.o. , podizvajalcem družbe In-plast d.o.o., kot tudi ne njihovim zakoncem, zunaj zakonskim partnerjem in otrokom.

2.3 Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da so udeleženci seznanjeni in se strinjajo z vsemi pravili nagradne igre. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradni igri udeleženec pristane na vse pogoje in pravila v zvezi z nagradno igro. Nakup pri družbi Inplast ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.
V kolikor pa se opravi nakup v podjetju In-plast oken v obdobju nagradne igre in postanete tudi zmagovalec v nagradni igri, vam povrnemo sredstva za že kupljena okna do bruto vrednosti 1.300 eur ( z vštetimi popusti in DDV-jem)

3. NAVODILA NAGRADNE IGRE

3.1 Udeleženec sodeluje v nagradni igri » stara okna za nova okna « tako, da na strani »www.inplast.si«, v določenem roku po 1.3 točke od 22.02.2019 do 31.03.2019:
»odda oziroma naloži svojo avtorsko fotografijo starih oken objekta, katerega lastnik je«

3.2. Udeleženec lahko sodeluje en krat (1x), z eno fotografijo starih oken, pri čemer lahko nagrado dobi tudi zgolj enkrat oziroma ena fotografija starih oken bo nagrajena oziroma zmagovalna.
3.3.V nagradni igri lahko sodelujejo tisti, ki so lastniki nepremičnine ali imajo najemno pogodbo o bivanju na enakem naslovu, kjer se bodo zmagovalcu menjala okna. Ko bo znan zmagovalec, bo lastnik podal Izjavo lastnika, da se lastnik strinja z menjavo oken. V kolikor ta izjava s strani lastnika ne bo podana, bo nagrada nična in se določi za zmagovalca naslednjega po največjem številu glasovanja.
3.4. Po teh splošnih pogojih, ko bo poznan zmagovalec, le ta soglaša in je seznanjen, da In-plast d.o.o. pošlje pooblaščeno osebo v najhitrejšem roku 14 dni na ogled in izmere oken na objekt zmagovalca. Montaža pa se izvede v roku in pogojih poslovanja po Splošnih pogojih iz poslovanja In-plast d.o.o. objavljenih na www.inplast.si. katere prejme zmagovalec tudi ob ponudbi oken na svoj e-mail.
V kolikor je ta ponudba višja od nagrade v skupni vrednosti s vključenimi storitvami in transportom v vrednosti 1300, 00 eur ( z vključenimi akcijami, popusti ter DDV ), potem je s strani zmagovalca potrebno izvesti doplačilo. Zmagovalec ne more in ne sme nagrado prestavljat za določen ali nedoločen čas, temveč se nagrada realizira takoj. V kolikor ni možno nagrade realizirat takoj, je nagrada zopet nična in se določi za zmagovalca naslednjega po največjem številu glasovanja.
3.5. Zmagovalec ne more zahtevati izplačila nagrade za okna , saj nagrada ni unovčljiva ali izplačljiva. V kolikor si zmagovalec izbere okna, ki presegajo, velja člen 3.4 in sicer, da jih mora doplačati v navedeni razliki. V kolikor je znesek oken manjši od ponujene nagrade, se razlika ne izplača s strani organizatorja. V znesek ponudbe za koriščenje nagrade do 1.300 eur, so vključene tudi storitve: demontaža, zaključna dela, dostava.
3.6. Profil oken in barvo, si zmagovalec izbere poljubno iz kataloga PVC OKNA In-plast d.o.o. ali iz spletne strani, katera so tudi objavljena: https://inplast.si/okna/
Iz barvne lestvice poljubno izbere barvo, po točnih izmerah oken- dimenzija, ter lastnem izboru stekla ter dodatkov. Elementi kot so: kvadratni, trikotni, okrogli, drsne stene niso določeni in si jih lahko stranka poljubno izbere, vendar takšna, katere lahko In-plast d.o.o. dobavi.
3.7. Okna po izboru in potrditvi s strani zmagovalca, In-plast dobavi in vgradi v objekt, za kar naknadno ni možnega protesta ali reklamacije.

3.8.V kolikor je udeleženec mladoletna oseba, mora za sodelovanje v nagradni igri pridobiti dovoljenje starša ali zakonitega skrbnika. Mladoletna oseba lahko nagrado v primeru, da je zmagovalna, prevzame le s privolitvijo starša ali zakonitega skrbnika (kot navedeno v točki 2.2)

3.9. NAČIN NALAGANJA AVTORSKE » FOTOGRAFIJE« PO KORAKIH;
Sodelujoči mora aplikaciji dovoliti, da pridobi osnovne podatke uporabnika (registracija uporabnika, pridobitev e-maila). Postopek nalaganja fotografije je naslednji:
1. Pred vstopom v aplikacijo mora sodelujoči najprej VŠEČKATI FB profil podjetja In -plast (to stori tako, da klikne na ikono FB like). Če tega ne stori, aplikacija ne dovoli nalaganja fotografije.
2. Kliknite na gumb "NALOŽI FOTOGRAFIJO".
2. Izpolnite naslednja polja:
a) ime
b) e-pošto
c) naslov fotografije
d) naložite fotografijo
e) Kliknite gumb "predloži fotografijo". S klikom na gumb se video avtomatsko naloži v galerijo vseh fotografij in je na voljo za glasovanje in delitev na različna socialna omrežja.
4. Obkljukajte, da se strinjate s pravili in pogoji nagradne igre.
3.9. KONCEPT » STARA OKNA ZA NOVA OKNA«
* upoštevanje, da so okna starejša od 3 let, da ste lastnik nepremičnine ali da imate najemno pogodbo o bivanju na naslovu, kjer se bodo zmagovalcu menjala okna. Da se lastnik strinja z menjavo oken , za katero bo podal naknadno izjavo.
Fotografije v največji dovoljeni velikost: 5MB
Ker so Inplast okna zadetek v polno, želimo tudi fotografijo, ki bo zadetek v polno s prikazanimi starimi okni, katera so res potrebna zamenjave.
Fotografija, ki ne bo v skladu okusnosti, ter bo morebiti žaljiva, bo takoj brez protesta izbrisana iz spletne strani www.inplast.si in ne bo sodelovala v nagradni igri.
Naša želja je, da bo »Fotografija všečna, izvirna ter da odraža vaša stara okna, katera bomo z veseljem zamenjali«.

3.10. NAVODILA ZA GLASOVANJE JAVNE ŠIRŠE PUBLIKE
Vsak lahko glasuje za najljubšo fotografijo 1x na dan z istim IP jem. Na navedeni elektronski naslov prejmete elektronsko sporočilo, ki vsebuje potrditveno povezavo, in kliknejo na potrditveno povezavo v prejetem e-mail sporočilu. S tem je sodelovanje v nagradni igri sprejeto v sistem.

4. POGOJI ODDAJE E-MAIL NASLOVA PRED GLASOVANJEM

* Priporočamo oddajo in vpis e-mail naslova. Z soglasjem in dovoljenjem dovoljujete organizatorju uporabo e-maila za komercialne namene do preklica. Za vse, ki bodo organizatorju oddali svoj e-mail bo organizator po zaključku Nagradne igre, v roku 5 delovnih dni odposlal 30 nagrad izžrebanih v naključnem računalniškem redu. Pred tem bodo izžrebanci obveščeni na svoj mail, za posredovanje naslova za odposlane nagrade.V kolikor se izžrebanec na prejet mail o pridobljeni praktični nagradi ne odzove v roku 5 dni, se avtomatsko odpoveduje praktični nagradi.
s 25. majem 2018 bo začela veljati Splošna uredba o varovanju osebnih podatkih ( Uredba GDPR), ki določa pravila o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov pri neposrednemu trženju. Nova uredba nas zavezuje, da pridobimo vaše soglasje za prejemanje različnih komercialnih oglaševalskih sporočil, katera bi vam posredovali enkrat mesečno (e-sporočila, e-novice):
• Obvestila; o aktualnih akcijah in popustih, tudi do 50% ali več, s katerimi »Vi« privarčujete, ter o novih artiklih, ki bi utegnile biti zanimive in privlačne za vaše udobnejše bivanje
• Novice; nagradne igre in nagradni natečaji, ki so lahko aktualni tudi za vas ter razni dogodki, ki se bodo navezovali na naše podjetje od sejmov do izletov, prejetih certifikatov…
• Oglasna sporočila; s katerimi želimo opozoriti na različno ponudbo iz naših storitev
Skratka aktualne novice in obvestila s katerimi poskrbimo, da bi »Vi« privarčevali in pridobili informacijo o kvalitetni ponudbi po ugodni ceni.
V In-plastu spoštujemo zasebnost uporabnikov, zato želimo, da bi naš odnos z vami ostal zakonit in zaupanja vreden, zato vas vljudno prosimo, če nam s pritrdilnim e-sporočilom posredujete soglasje za prejemanje e-obvestil. S tem nam boste omogočili obdelovanje vašega elektronskega naslova vse do preklica.
In-plast d.o.o., se skladno z veljavnimi pravnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov – Uredba GDPR in nacionalni zakon, zavezuje, da vaš osebni podatek ( elektronski naslov) varuje in uporablja izključno za namene neposrednega trženja.

4.1. NAGRADE ZA ODDANE E-MAILE V NAGRADNI IGRI STARA OKNA ZA NOVA OKNA
Nagrade za oddane e-maile organizatorju Inplast;
• 1x 2-dnevni izlet za 2 osebi v nori zabaviščni park Mirabilandija (Italija). Ponudba zajema: 2-dnevni izlet v Mirabilandijo, 1x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*, 2-dnevna vstopnica v zabaviščni park Mirabilandija za 1 osebo, prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji, pristojbine in cestnine, slovensko spremstvo in organizacija izleta, osnovno nezgodno zavarovanje in DD
• 2x CD Nipke
• 4 x KNJIGA Živeti z disleksijo in talentom ( Avtorja: Zupanc Melita&Zupanc Kevin)
• 3x Dežnik In-plast
• 10x Izi set
• 10x Obesek led lučka
Simbolične slike nagrad so objavljene na spletni strani www.inplast.si

4.2. NALOŽENE FOTOGRAFIJE » STARA OKNA ZA NOVA OKNA« po končanju nagradne igre, bodo fotografije ostale na spletni strani organizatorja Inplast, do nedoločenega časa, ko bo organizator predstavil in organiziral novo nagradno igro. Takrat bo vse avtorske » fotografije« ki niso zmagovalne, brisal brez obvestila ali dovolila, saj s temi pogoji soglaša tekmovalec. Te fotografije ne bodo hranjene ali vrnjene lastniku, temveč izbrisane. Organizator teh fotografij ne bo presnel, delil tretjim osebam ali jih objavljal na drugih medij.

5. NAGRAJENCI NAGRADNE IGRE » STARA OKNA ZA NOVA OKNA«

5.1 Inplast bo v okviru te nagradne igre podelil 1 (eno) glavno nagrado, in sicer
- 1 x PVC OKNA v vrednosti do 1300 eur (z vključenimi popusti ter akcijami, DDV-jem ter morebitnimi storitvami ) Nagrado ni možno unovčiti ali izplačati.
5.2 Odločitev zmagovalne avtorske »fotografije starih oken« bo izvedena na način javnega glasovanja širše publike po 3.9 točki. Glasovanje se izvaja na spletni strani www.inplast v glasovalni listi. Za všečno fotografijo dodaš svoj glas. Na dan 10.04.2019 ob 24.00 uri (ponoči) se zapre glasovanje in fotografija z največ glasovi je » Zmagovalna fotografija « #Zamenjaj stara okna za nova okna#.
V kolikor se na dan zaključenega glasovanja zgodi, da imata dve fotografije enako število glasov, sta oba enakovredna zmagovalca in se v tem primeru skupna vrednost nagrade, razdeli na dva enaka dela. Kar pomeni, da vsa pravila in pogoji nagradne igre, veljata za oba zmagovalca. V kolikor eden izmed njiju ne izpolni pogojev pod 5.3. do 5.9.1. točke, se prevzem celotne nagrade prenese na tistega, ki to izpolnjuje.
5.3. Drugi rezervni nagrajenec z drugim mestom največ doseženih glasov, kateri bo nagrado prejel v primeru, da se bo prvotno izbrani prvi nagrajenec odpovedal nagradi, bo izključen oziroma ne bo izpolnil vseh pogojev nagradne igre, ali se ne bo oglasil.
5.4. Nagrajenec oziroma zmagovalec ob prejetju nagrade in podpisu izjave podjetju In-plast d.o.o., dovoljuje avtorske pravice fotografije, reference, ter fotografijo oken za objavo v medijih.
5.5. S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženec strinja z objavo imena in priimka v okviru zmagovalca te nagradne igre. Z dogovorom in soglasjem tudi slike.
In-plast d.o.o bo zmagovalca o prejeti nagradi obvestil takoj oziroma najpozneje v roku 3 (treh) delovnih dni po zaključeni nagradni igri in ga pozval, da na e-naslov [email protected], pošlje vse potrebne podatke za izročitev nagrade, za posredovanje podatkov navedenih pod točko 4.6. oziroma pride osebno na naslov podjetja, kjer izpolni vse dokumente za prevzem nagrade.
5.6. In-plast d.o.o bo nagrajencu na njegov posredovani mail poslal:
- vprašalnik o osebnih podatkih (ime, priimek, naslov, datum rojstva, davčna številka, pojasnila za plačilo dohodnine, TRR račun),
- obrazec «Izjava«, da soglaša za avtorske pravice izvedene «fotografije« družbi In-plast d.o.o, katera lahko uporablja (internetna stran, facebook, …).
- obrazec »Izjava«, da soglašam s prejemom nagrade«, ki ga morajo v primeru, da je nagrajenec mladoletna oseba, podpisati tudi njegovi starši oziroma zakoniti zastopniki.
- obrazecB«Izjava« kjer pisno dokazuje, da je lastnik nepremičnine ali da ima sklenjeno najemno pogodbo, kjer lastnik izjavlja da dovoljuje menjavo vhodnih vrat.
Izpolnjene in podpisane dokumente mora nagrajenec posredovati s priporočeno pošto na naslov In-plast d.o.o., Vrtna ulica 17, 3220 Štore ali na e-naslov [email protected], najpozneje v roku 3 (treh) delovnih dni od prejema navedenih obrazcev.
5.7. V primeru, da se nagrajenec ne odzove (velja tudi za nagrajene glasovalce) v roku 5 (petih) delovnih dni od obvestila o prejemu nagrade na njegov e-mail, s strani In-plast d.o.o., se bo štelo, da umika svojo udeležbo v nagradni igri in se hkrati odpoveduje pravici do glavne nagrade. V tem primeru, prejme glavno nagrado rezervni nagrajenec po točki 5.3.. Za glasovalce pa velja, da v primeru, de se ne odzove na mail, se odpoveduje praktični nagradi, katera se ne prenaša na druge osebe.

5.8. V primeru navedbe nepopolnih, nepravilnih ali neresničnih podatkov (elektronskega naslova oziroma podatkov iz 4.6. točke Splošnih pogojev nagradne igre) si organizator pridržuje pravico, da udeležencu sodelovanje v nagradni igri zavrne ali ga iz nagradne igre izključi.

5.9. Po prejemu popolnih podatkov, navedenih v točki 5.6 pravil nagradne igre, bo nagrada nagrajencu oddana in vgrajena po splošnih pogojih poslovanja In-plast d.o.o po roku dobave in montaže trenutnega obdobja. Organizator ne prevzema morebitnih stroškov, ki bi nastali s prevzemom nagrade.

5.9.1. Nagrade so obdavčene po Zakonu o dohodnini. Nagrajenec je zavezanec za plačilo dohodnine v skladu z Zakonom o dohodnini (drugi prejemki, med katere spadajo tudi nagrade). Akontacijo dohodnine obračuna in odvede organizator nagradne igre, ki zagotovi nagrado, katero pa odšteje od zneska nagrade.

6. NAGRADA NAGRADNE IGRE

6.1 Nagrada je naslednja:
- 1 x PVC OKNA v vrednosti do 1.300 Eur bruto.
6.2 Nagrade ni možno zamenjati za drugo blago ali izplačati.
6.3 Pravice prevzema nagrade ni mogoče prenesti na tretjo osebo.
6.4 Družba In-plast d.o.o bo skladno z veljavno zakonodajo za nagrajenca obračunala in plačala akontacijo dohodnine za prejete nagrade. V primeru, da je nagrajenec mladoletna oseba, bo organizator odvedel akontacijo dohodnine za njegovega starša oz. njegovega zakonitega zastopnika. Druge morebitne davčne obveznosti ali kakršne koli druge stroške, vezane na nagrado, nosi nagrajenec sam.

7. IZKLJUČITEV IZ NAGRADNE IGRE

V primeru kršitve navedenih pravil nagradne igre si organizator pridržuje pravico, da izključi kršitelje iz nagradne igre brez predhodnega opozorila. Izključene bodo osebe, ki uporabljajo nezakonite pripomočke (npr. hackertools, viruse, Trojance itd.) ali si drugače pridobijo koristi s pomočjo manipulacije. Izključene bodo osebe, katerih niso fotografije v skladu okusa ali so kako drugače žaljivi. V primeru izključitve sodelovanja iz nagradne igre, se lahko nagrajencu naknadno odvzamejo nagrade oz. se od nagrajenca zahtevajo nazaj že izročene nagrade. V kolikor naknadno izključeni nagrajenec ne razpolaga več z izročeno nagrado ali je že vgrajena, se lahko od njega zahteva denarni znesek v višini vrednosti prejete nagrade.

8. IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Organizator ni odgovoren za neposredno ali posredno škodo, ki izhaja iz sodelovanja v nagradni igri, če je strežnik nedosegljiv, razen če je to mogoče pripisati skrajno malomarnim ali namernim dejanjem, ki jih je dolžan organizator zastopati. Poleg tega organizator ni odgovoren za kakršnekoli tehnične napake in motnje, izpade omrežja ali električne energije.
Organizator si v izrednem primeru predčasne prekinitve nagradne igre iz razlogov, ki niso na njegovi strani, pridržuje pravico, da nagrade podeli med tistimi, ki so v nagradni igri sodelovali do trenutka prekinitve ali pa da nagradne igre, brez kakršnihkoli obveznosti do sodelujočih, ne dokonča.

9. ORGANIZATOR

Za organizacijo, izvedbo in nadzor nad potekom nagradne igre ter glasovanjem, skrbi komisija, ki jo sestavljajo predstavniki organizatorja in/ali predstavniki so-organizatorja.

10. ZASEBNOST IN VAROVANJE PODATKOV UPORABNIKA

S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da je dana osebna privolitev udeleženca za zbiranje osebnih podatkov za namene izvedbe nagradne igre.
Inplast se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Kraj in datum objave pravil nagradne igre
Štore, 21.02.2019

TOP