POLICE

KATERE POLICE IZBRATI

Okenske police so nepogrešljiv del Vašega doma ali poslovnega objekta. Pri izbiri polic je zelo pomembna izbira ustreznega materiala. V našem podjetju vam ponujamo police iz kakovostnih materialov PVC, aluminija in kamna.

Okenske police so nepogrešljiv del Vašega doma ali poslovnega objekta. Izdelane iz naravnega kamna pa dajejo objektu pridih lepote in trajnosti. Pri izbiri polic je zelo pomembna izbira ustreznega materiala.Pri izbiri materiala za zunanje police vam svetujemo izbiro granita, ki je skoraj neobčutljiv na vremenske vplive kot so mraz, dež, sonce, svetloba…Poleg polic in naravnega kamna smo v svojo ponudbo vključili POLICE iz umetnega kamna – AZUR. Umetni kamen ima videz naravnega kamna, po svoji strukturi pa je celo bolj trden kot naravni kamen.Azur police so izdelane po posebnem tehnološkem postopku iz kristalnih kamenin, ki jih veže naravna akrilna smola. Tako izdelani kamniti elementi se odlikujejo z visoko kvaliteto in imajo gladko, sijajno ter neporozno površino.Odporne so na vse vremenske vplive, UV-žarke, kisline, luge in soli. Ne vpijajo tekočin – vode, rdečega vina, olja, blata, rje … zato na polici ne ostajajo madeži. Velika izbira različnih kamenin in pigmentov omogoča oblikovno in estetsko dovršene izdelke v 14-tih barvah. Vse to so poglavitne prednosti pred policami iz naravnega kamna in drugih materialov. Priporočamo za Energijsko varčne objekte U= 0,7W/mK.

Okenske police izdelamo iz različnih materialov debeline 2 cm in 3 cm. Standardna obdelava polic vključuje poliranje zunanjega roba, brušen zgornji in spodnji rob, ter pri zunanjih policah izdelavo odkapnega roba.

Poleg standardne obdelave, police obdelamo tudi v skladu z Vašimi željami, Vam police dostavimo in tudi vgradimo.

TOP