OKNA

SALAMANDER BLUEVOLUTION 82

Najnovejša generacija varčnih oken bluEvolution 82 je optimalna kombinacija inovativne tehnologije in najboljših parametrov toplotne zaščite, specifičnih za pasivno gradnjo. Poseben sistem 6 komornih PVC profilov s širino 82 mm, s tremi tesnili in troslojnim steklom, je eden izmed najboljših pvc profilov na trgu. Okna bluEvolution 82 zagotavljajo najvišjo možno stopnjo energetske učinkovitosti in s tem pridobitve varčevanja  pri ogrevanju v primerjavi s stroški njihovega nakupa.

Salamander Bluevolution 82 izdelano na podlagi profilov priznanega nemškega proizvajalca, ustvarjajo nove standarde na področju dolgoročne obstojnosti. Odlikuje jih edinstvena, snežno bela barva , izdelani iz najbolj kakovostnega PVC-ja, so enostavni za čiščenje in odporni na vremenske razmere.

SALAMANDER BLUEVOLUTION 82

Salamander bluEvolution 82 ustvarja nove standarde na področju dolgotrajne obstojnosti. Sijajni profili, izdelani iz kakovostnega PVC-ja, so enostavni za čiščenje in odporni na vse vremenske razmere.

Oprema Multi-Power bo poskrbela za to, da okna pridobijo najvišji estetski videz. Posledično so komponente strojne opreme skrite na območju zareze in popolnoma nevidne, ko se krilo zapre. Poleg estetskih vrednosti skrite strojne opreme pa uporabnik med drugim pridobi možnost 3D prilagoditve in integrirane nastavitve širine odpiranja krila.

Salamander bluEvolution 82 združuje vrhunsko varčevanje z energijo z inovativno tehnologijo tesnjenja na najvišji ravni in je idealen kot komponenta za pasivne hiše. Toplotne izgube so zmanjšane z uporabo teh posebej optimiziranih zasnov okvirjev in kril v povezavi z izolacijsko trojno zasteklitvijo s termično izboljšanim robnim tesnilom.

ŠTEVILO KOMOR:

6 komorni profil

VGRADNA GLOBINA:

82 mm

ŠTEVILO TESNIL:

trojno trajno elastično EPDM tesnilo

ZASTEKLITEV:

36 mm - 53 mm

OKOVJE:

Winkhaus

Uf (toplotna prehodnost okvirja):

1,0 W/m2K

Ug (toplotna prehodnost stekla):

0,7 - 0,5 W/m2K

Uw (skupna toplotna prehodnost):

1,00 - 0,78 W/m2K

KVALITETNI RAZRED:

A

TOP