OKNA

ALU MB-45

MB-45 je sodoben sistem aluminija in se vgrajuje tam, kjer ne potrebujemo toplotne izolacije na primer znotraj /znotraj ali zunaj/zunaj,  na primer različne vrste pregradnih sten, okna, vrata, avtomatska drsna, nihajna vrata, predsobe, vitrine in prostorske strukture.

 

 

ALU MB-45

MB-45 je sodoben sistem aluminija in se vgrajuje tam kjer ne potrebujemo toplotne izolacije na primer znotraj /znotraj ali zunaj/zunaj,  na primer različne vrste pregradnih sten, okna, vrata, avtomatska drsna, nihajna vrata, predsobe, vitrine in prostorske strukture.

Strukturna širina profilov je 45 mm (okvir), 54 mm (krilo) in vrata: 45 mm in 45 mm. Te prevzete širine dajejo učinek eni sami ravnini od zunaj po zapiranju . Oblika profilov omogoča izdelavo  vitkih in  odpornih oken in vrat.

Pomembna prednost MB-45 je sposobnost ukrivljanja profilov, kar nam omogoča izdelavo različnih vrst lokov in arhitekturnih struktur.

Tesnost je zagotovljena z uporabo posebnih tesnila iz EPDM sintetičnega kavčuka, ki zagotavlja odpornost proti staranju med dolgotrajnim delovanjem.

Značilna lastnost sistema je njegova tesna povezava med okenskih in vratnih alu profilom MB-60 in MB-70.

Vsestranskost in privlačnosti sistema povečuje tudi možnost izbire med različnimi možnostmi rešitev za različne oblikovne podrobnosti, kot so višina praga vrat , drsna in nihajna vrata, zasteklitev …

Sistem omogoča uporabo stekla debeline od 2 mm do 35 mm v okenskem krilu in od 2 mm do 26 mm v fiksnih oknih in dodatnih ob svetlobah.

Sistem se uporablja predvsem za izdelavo gradbenih elementov v notranjosti - različnih vrst sten, oken, vrat - vključno drsenje, zibanje, za predsobe, blagajn, razstavnih vitrinah, itd. Prav tako vam omogoča, da sta zunanja vrata in steklo v razmerah, ki ne zahtevajo toplotne izolacije profilov.

  • Profil oblikovan - z enkratno komoro.
  • Širina profila 45 mm (okvir) in 54 mm (krilo)
  • Debelina zasteklitve - od 2 do 25 mm.
  • Oblika profilov omogoča vitko in močno strukturo.

TOP