Hello World!

Hello World!

Nobena fotografija še ni bila predložena za tekmovanje. Bodite prvi!

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE "NAJ BOŽIČNA FOTKA ZA 500 EUR"

S #FOTOGRAFIJO#, glasovanjem in všečkanjem FB profila IN-PLAST OKNA do denarne nagrade 500 eur, 100 eur in 50 eur ter praktičnih nagrad.

»IZDELAJ NAJ FOTKO IN JO OBJAVI TER OSVOJI DENARNE NAGRADE V VREDNOSTI 500 eur, 100 eur in 50 eur!«
PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE »7« NA SPLETNI STRANI "IN-PLAST" (v nadaljevanju "pravila nagradne igre") www.inplast.si

1. OSNOVNI PODATKI O NAGRADNI IGRI » NAJ FOTKA ZA 500 EUR«
1.1 Organizator nagradne igre je družba IN-PLAST d.o.o., Vrtna ulica 17, 3220 Štore, ID za DDV SI20513879 u nadaljevanju Inplast oz. organizator).
1.2 Nagradna igra ni v nobeni povezavi z družabnim omrežjem Facebookom (v nadaljevanju Facebook) in ni v nobenem primeru sponzorirana, podprta ali organizirana s strani omrežja Facebook. Prejemnik podatkov, ki jih daje na razpolago udeleženec, ni Facebook, temveč družba IN-PLAST d.o.o. kot upravljavec « In-plast okna« Facebook strani. Za vsebino nagradne igre je izključno odgovoren organizator - in ne Facebook. Facebook ne prevzame nobene odgovornosti v povezavi z nagradno igro.
1.3 Nagradna igra bo potekala v času od 08.12.2021 od 00:00 ure dalje in do vključno 10.01. 2022 do 24:00 ure (polnoči). Glasovanje pa je še možno do 17.01.2022 do 24.00 (polnoči).
1.4 Pogoji nagradne igre in dodatne informacije o nagradni igri so objavljeni na« spletni strani In-plast okna« www.inplast.si »od dne 06.12.2022 od 23.00 ure. Za dodatne informacije v času nagradne igre, so možna dodatna navodila ali vprašanja tudi na marketing@inplast.si
Ogled spletne strani www.inplast.si

2. UDELEŽENCI NAGRADNE IGRE
2.1 Za sodelovanje v nagradni igri veljajo le omejitve, določene v teh pravilih nagradne igre.
2.2 V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, starejše od 15 let, ki izpolnjujejo v teh pogojih navedene pogoje sodelovanja. Mlajši od 18 let lahko v nagradni igri sodelujejo ob soglasju staršev oz. zakonitih zastopnikov, od katerih se ob prevzemu nagrade zahteva Izjava staršev. V nagradni igri ni dovoljeno sodelovati pravnim osebam, zaposlencem ali družinskim članom družbe In-plast d.o.o. , podizvajalcem družbe In-plast d.o.o., kot tudi ne njihovim zakoncem, zunaj zakonskim partnerjem in otrokom.
2.3 Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da so udeleženci seznanjeni in se strinjajo z vsemi pravili nagradne igre. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradni igri udeleženec pristane na vse pogoje in pravila v zvezi z nagradno igro. Nakup pri družbi Inplast ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

3. NAVODILA NAGRADNE IGRE
3.1 Udeleženec sodeluje v nagradni igri »Naj fotka za 500 eur« tako, da na strani »www.inplast.si«, v določenem roku po 1.3 točke od 08.12.2021 do 10.01. 2022:
»odda oziroma naloži svojo avtorsko fotografijo«
3.2. Udeleženec lahko sodeluje enkrat (1x), z eno fotografijo in enim e-mail naslovom.
3.3.V nagradni igri lahko sodelujejo tisti, ki so lastniki in avtorji fotografije.

3.4.V kolikor je udeleženec mladoletna oseba, mora za sodelovanje v nagradni igri pridobiti dovoljenje starša ali zakonitega skrbnika. Mladoletna oseba lahko nagrado v primeru, da je zmagovalna, prevzame le s privolitvijo starša ali zakonitega skrbnika (kot navedeno v točki 2.2)
3.5. NAČIN NALAGANJA AVTORSKE » FOTOGRAFIJE« PO KORAKIH;
Sodelujoči mora aplikaciji dovoliti, da pridobi osnovne podatke uporabnika (registracija uporabnika, pridobitev e-maila). Postopek nalaganja fotografije je naslednji:
1. Pred vstopom v aplikacijo mora sodelujoči najprej VŠEČKATI FB profil podjetja In -plast (to stori tako, da klikne na ikono FB like). Če tega ne stori, aplikacija ne dovoli nalaganja fotografije.
2. Kliknite na gumb "NALOŽI FOTOGRAFIJO".
2. Izpolnite naslednja polja:
a) ime
b) e-pošto
c) naslov fotografije
d) naložite fotografijo
e) Kliknite gumb "predloži fotografijo". S klikom na gumb se video avtomatsko naloži v galerijo vseh fotografij in je na voljo za glasovanje in delitev na različna socialna omrežja.
4. Obkljukajte, da se strinjate s pravili in pogoji nagradne igre.

3.6. KONCEPT » NAJ FOTKA ZA 500 EUR«
Fotografije v največji dovoljeni velikost: 5MB
Fotografija, ki ne bo v skladu okusnosti, ter bo morebiti žaljiva, bo takoj brez protesta izbrisana iz spletne strani www.inplast.si in ne bo sodelovala v nagradni igri.
Naša želja je, da bo »Fotografija všečna, izvirna ter da odraža vas«..
Dobra fotografija nastane iz več detajlov: osvetlitev, sence, perfekcija, barve, kompozicije, ostrina, pa tudi odsev, poudarek globine slike, kot tudi talentiranost vsakega posameznika. Fotografija je tudi del svobode in nepopolnosti. Na našem portalu si lahko razprete krila in objavite svojo najljubšo avtorsko fotografijo, kljub temu, da ni popolna. Izrazite svoj talent, ideje, predvsem svojo talentiranost, katere ni mogoče kopirati.
*fotografija, ki ti vzame sapo, fotografija, ki pove vse in hkrati nič, fotografija, ki te prevzame in popelje v svet sanj. Fotografija, s katero začutiš svobodo, ki pritegne pozornost, radovednost in igrivost. Upoštevanje izvirnosti, domišljije, unikatno in avtorsko.
Začuti, fotkaj in ustvari nekaj norega, fascinantnega, odštekanega.
Omejitev o sami vsebini ni, zato upoštevajte svojo domiselnost in navdih z željo, da bo fotografija pritegnila pozornost, da bi jo ljudje opazili, si jo zapomnili. Naša želja je, da bo »Fotografija všečna, izvirna ter da odraža vas in vašo kreativnost in domišljijo«.

3.7. NAVODILA ZA GLASOVANJE JAVNE ŠIRŠE PUBLIKE
Vsak lahko glasuje za najljubšo fotografijo 1x na dan z istim IP jem ( poteči mora 24 ur od ure glasovanja, sicer vaš glas ne bo zaznan). Na navedeni elektronski naslov prejmete elektronsko sporočilo, ki vsebuje potrditveno povezavo, in kliknejo na potrditveno povezavo v prejetem e-mail sporočilu. S tem je sodelovanje v nagradni igri sprejeto v sistem.

4. POGOJI ODDAJE E-MAIL NASLOVA PRED GLASOVANJEM
* Priporočamo oddajo in vpis e-mail naslova. Z soglasjem in dovoljenjem dovoljujete organizatorju uporabo e-maila za komercialne namene do preklica. Za vse, ki bodo organizatorju oddali svoj e-mail bo organizator po zaključku Nagradne igre, v roku 5 delovnih dni odposlal 40 praktičnih nagrad izžrebanih v naključnem računalniškem redu. Pred tem bodo izžrebanci obveščeni na svoj mail, za posredovanje naslova za odposlane nagrade. V kolikor se izžrebanec na prejet mail o pridobljeni praktični nagradi ne odzove v roku 5 dni, se avtomatsko odpoveduje praktični nagradi.
S 25. majem 2018 je začela veljati Splošna uredba o varovanju osebnih podatkih ( Uredba GDPR), ki določa pravila o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov pri neposrednemu trženju. Nova uredba nas zavezuje, da pridobimo vaše soglasje za prejemanje različnih komercialnih oglaševalskih sporočil, katera bi vam posredovali enkrat mesečno (e-sporočila, e-novice):
• Obvestila; o aktualnih akcijah in popustih, tudi do 50% ali več, s katerimi »Vi« privarčujete, ter o novih artiklih, ki bi utegnile biti zanimive in privlačne za vaše udobnejše bivanje
• Novice; nagradne igre in nagradni natečaji, ki so lahko aktualni tudi za vas ter razni dogodki, ki se bodo navezovali na naše podjetje od sejmov do izletov, prejetih certifikatov…
• Oglasna sporočila; s katerimi želimo opozoriti na različno ponudbo iz naših storitev
Skratka aktualne novice in obvestila s katerimi poskrbimo, da bi »Vi« privarčevali in pridobili informacijo o kvalitetni ponudbi po ugodni ceni.
V In-plastu spoštujemo zasebnost uporabnikov, zato želimo, da bi naš odnos z vami ostal zakonit in zaupanja vreden, zato vas vljudno prosimo, če nam s pritrdilnim e-sporočilom posredujete soglasje za prejemanje e-obvestil. S tem nam boste omogočili obdelovanje vašega elektronskega naslova vse do preklica.
In-plast d.o.o., se skladno z veljavnimi pravnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov – Uredba GDPR in nacionalni zakon, zavezuje, da vaš osebni podatek ( elektronski naslov) varuje in uporablja izključno za namene neposrednega trženja.
4.1. NAGRADE ZA ODDANE E-MAILE V NAGRADNI IGRI #NAJ FOTKA ZA 500 EUR#
Nagrade za oddane e-maile organizatorju Inplast;
IZLET V AQUALANDIO ZA 2 OSEBI
• 1-dnevni organiziran izlet v Aqualandio za 2 osebi
• 2x vstopnica v Aqualandio
• prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji
• cestne pristojbine in parkirnine
• zunanje oglede po programu
• slovensko vodenje v celotnem času trajanja izleta
• osnovno nezgodno zavarovanje in DDV
• odhodna mesta: Ljubljana, Celje, Nova Gorica, Sežana ( ODHOD: 20.7. ALI 15.8)
• V primeru neustreznega termina za nagrajenca ali v primeru zasedenosti mest, se darilni kupon lahko na Turistični agenciji GoHoliday zamenja za drug izlet ali prestavi na kasnejši termin.

• 5x odpirač Mark za steklenice
• 10x KNJIGA Živeti z disleksijo in talentom (Avtorja: Zupanc Melita & Zupanc Kevin)
• 2x Dežnik In-plast
• 3x Izi set (škatla z dvema kemičnima svinčnikoma)
•10x Obesek za ključe s kovancem (za nakupovalne vozičke)
•10x Obesek za ključe za okoli vratu
Simbolične slike nagrad so objavljene na spletni strani www.inplast.si
4.2. NALOŽENE FOTOGRAFIJE » NAJ FOTKA ZA 500 EUR« po končanju nagradne igre, bodo fotografije ostale na spletni strani organizatorja Inplast, do nedoločenega časa, ko bo organizator predstavil in organiziral novo nagradno igro. Takrat bo vse avtorske » fotografije« ki niso zmagovalne, brisal brez obvestila ali dovolila, saj s temi pogoji soglaša tekmovalec. Te fotografije ne bodo hranjene ali vrnjene lastniku, temveč izbrisane. Organizator teh fotografij ne bo presnel, delil tretjim osebam ali jih objavljal na drugih medij.

5. NAGRAJENCI NAGRADNE IGRE » NAJ FOTKA ZA 500 EUR«
5.1 Inplast bo v okviru te nagradne igre podelil za prvo uvrščenega 1 (eno) glavno nagrado in sicer
- 1 x DENARNA NAGRADA v vrednosti 500,00 eur
Za drugo uvrščenega 1x denarna nagrada v vrednosti 100,00 eur
Za tretje uvrščenega 1x denarna nagrada v vrednosti 50,00 eur
Za četrtega in petega uvrščenega sta po 1x PRAKTIČNA NAGRADA v sodelovanju z Extra Gifts, ki je ni možno denarno ali drugače izplačati. 
5.2 Odločitev zmagovalne avtorske »fotografije« bo izvedena na način javnega glasovanja širše publike po 3.9 točki. Glasovanje se izvaja na spletni strani www.inplast v glasovalni listi. Za všečno fotografijo oddaš svoj glas. Na dan 17.01.2022 ob 24.00 uri (ponoči) se zapre glasovanje in fotografija z največ glasovi je » Zmagovalna « #NAJ BOŽIČNA FOTKA ZA 500 EUR#.
V kolikor se na dan zaključenega glasovanja zgodi, da imata dve fotografije enako število glasov, sta oba enakovredna zmagovalca in se v tem primeru skupna vrednost nagrade razdeli na dva enaka dela. Kar pomeni, da vsa pravila in pogoji nagradne igre, veljata za oba zmagovalca. V kolikor eden izmed njiju ne izpolni pogojev pod 5.3. do 5.9.1. točke, se prevzem celotne nagrade prenese na tistega, ki to izpolnjuje.
5.3. Drugi rezervni nagrajenec z drugim mestom največ doseženih glasov, kateri bo nagrado prejel v primeru, da se bo prvotno izbrani prvi nagrajenec odpovedal nagradi, bo izključen oziroma ne bo izpolnil vseh pogojev nagradne igre, ali se ne bo oglasil.
5.4. Nagrajenec oziroma zmagovalec ob prejetju nagrade in podpisu izjave podjetju In-plast d.o.o., dovoljuje avtorske pravice fotografije, reference, ter fotografijo oken za objavo v medijih.
5.5. S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženec strinja z objavo imena in priimka v okviru zmagovalca te nagradne igre. Z dogovorom in soglasjem tudi slike.
In-plast d.o.o bo zmagovalca o prejeti nagradi obvestil takoj oziroma najpozneje v roku 3 (treh) delovnih dni po zaključeni nagradni igri in ga pozval, da na e-naslov marketing@inplast.si, pošlje vse potrebne podatke za izročitev nagrade, za posredovanje podatkov navedenih pod točko 4.6. oziroma pride osebno na naslov podjetja, kjer izpolni vse dokumente za prevzem nagrade.
5.6. In-plast d.o.o bo nagrajencu na njegov posredovani mail poslal:
- vprašalnik o osebnih podatkih (ime, priimek, naslov, datum rojstva, davčna številka, pojasnila za plačilo dohodnine, TRR račun),
- obrazec «Izjava«, da soglaša za avtorske pravice izvedene «fotografije« družbi In-plast d.o.o, katera lahko uporablja (internetna stran, facebook, …).
- obrazec »Izjava«, da soglašam s prejemom nagrade«, ki ga morajo v primeru, da je nagrajenec mladoletna oseba, podpisati tudi njegovi starši oziroma zakoniti zastopniki.
- obrazecB«Izjava« kjer pisno dokazuje, da je lastnik oziroma avtor te fotografije
Izpolnjene in podpisane dokumente mora nagrajenec posredovati s priporočeno pošto na naslov In-plast d.o.o., Vrtna ulica 17, 3220 Štore ali na e-naslov marketing@inplast.si, najpozneje v roku 3 (treh) delovnih dni od prejema navedenih obrazcev.
5.7. V primeru, da se nagrajenec ne odzove (velja tudi za nagrajene glasovalce) v roku 5 (petih) delovnih dni od obvestila o prejemu nagrade na njegov e-mail, s strani In-plast d.o.o., se bo štelo, da umika svojo udeležbo v nagradni igri in se hkrati odpoveduje pravici do glavne nagrade. V tem primeru, prejme glavno nagrado rezervni nagrajenec po točki 5.3. Za glasovalce pa velja, da v primeru, de se ne odzove na mail, se odpoveduje praktični nagradi, katera se ne prenaša na druge osebe.
5.8. V primeru navedbe nepopolnih, nepravilnih ali neresničnih podatkov (elektronskega naslova oziroma podatkov iz 4.6. točke Splošnih pogojev nagradne igre) si organizator pridržuje pravico, da udeležencu sodelovanje v nagradni igri zavrne ali ga iz nagradne igre izključi.
5.9. Po prejemu popolnih podatkov, navedenih v točki 5.6 pravil nagradne igre, bo nagrada nagrajencu oddana in izročena po teh splošnih pogojih In-plast d.o.o. Organizator ne prevzema morebitnih stroškov, ki bi nastali s prevzemom nagrade.
5.9.1. Nagrade so obdavčene po Zakonu o dohodnini. Nagrajenec je zavezanec za plačilo dohodnine v skladu z Zakonom o dohodnini (drugi prejemki, med katere spadajo tudi nagrade). Akontacijo dohodnine obračuna in odvede organizator nagradne igre, ki zagotovi nagrado, katero pa odšteje od zneska nagrade.

6. NAGRADA NAGRADNE IGRE
6.1 Nagrada je naslednja:
za prvo uvrščenega 1 (eno) glavno nagrado in sicer
1 x DENARNA NAGRADA v vrednosti 500,00 eur
Za drugo uvrščenega 1x denarna nagrada v vrednosti 100,00 eur
Za tretje uvrščenega 1x denarna nagrada v vrednosti 50,00 eur
Za četrtega in petega uvrščenega sta po 1x PRAKTIČNA NAGRADA v sodelovanju z Extra Gifts, ki je ni možno denarno ali drugače izplačati.

6.2 Nagrade ni možno zamenjati za drugo blago ali izplačati.
6.3 Pravice prevzema nagrade ni mogoče prenesti na tretjo osebo.
6.4 Družba In-plast d.o.o bo skladno z veljavno zakonodajo za nagrajenca obračunala in plačala akontacijo dohodnine za prejete nagrade. V primeru, da je nagrajenec mladoletna oseba, bo organizator odvedel akontacijo dohodnine za njegovega starša oz. njegovega zakonitega zastopnika. Druge morebitne davčne obveznosti ali kakršne koli druge stroške, vezane na nagrado, nosi nagrajenec sam.

7. IZKLJUČITEV IZ NAGRADNE IGRE
V primeru kršitve navedenih pravil nagradne igre si organizator pridržuje pravico, da izključi kršitelje iz nagradne igre brez predhodnega opozorila. Izključene bodo osebe, ki uporabljajo nezakonite pripomočke (npr. hackertools, viruse, Trojance itd.) ali si drugače pridobijo koristi s pomočjo manipulacije. Izključene bodo osebe, katerih niso fotografije v skladu okusa ali so kako drugače žaljivi. V primeru izključitve sodelovanja iz nagradne igre, se lahko nagrajencu naknadno odvzamejo nagrade oz. se od nagrajenca zahtevajo nazaj že izročene nagrade. V kolikor naknadno izključeni nagrajenec ne razpolaga več z izročeno nagrado ali je že vgrajena, se lahko od njega zahteva denarni znesek v višini vrednosti prejete nagrade.

8. IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI
Organizator ni odgovoren za neposredno ali posredno škodo, ki izhaja iz sodelovanja v nagradni igri, če je strežnik nedosegljiv, razen če je to mogoče pripisati skrajno malomarnim ali namernim dejanjem, ki jih je dolžan organizator zastopati. Poleg tega organizator ni odgovoren za kakršnekoli tehnične napake in motnje, izpade omrežja ali električne energije.
Organizator si v izrednem primeru predčasne prekinitve nagradne igre iz razlogov, ki niso na njegovi strani, pridržuje pravico, da nagrade podeli med tistimi, ki so v nagradni igri sodelovali do trenutka prekinitve ali pa da nagradne igre, brez kakršnihkoli obveznosti do sodelujočih, ne dokonča.

9. ORGANIZATOR
Za organizacijo, izvedbo in nadzor nad potekom nagradne igre ter glasovanjem, skrbi komisija, ki jo sestavljajo predstavniki organizatorja in/ali predstavniki so-organizatorja.

10. ZASEBNOST IN VAROVANJE PODATKOV UPORABNIKA
S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da je dana osebna privolitev udeleženca za zbiranje osebnih podatkov za namene izvedbe nagradne igre.
Inplast se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Kraj in datum objave pravil nagradne igre

Štore, 06.12.2021

TOP