ROLO VRATA

ROLO GARAŽNA VRATA

Rolo garažna vrata se od drugih garažnih vrat razlikujejo po tem, da se ta zvijejo v posebno škatlo, ki je nameščena na vrhu odprtine ali pa na zunanji strani vrat.
Na vrata je ponavadi pritjen tudi elektromotor, ki omogoča avtomatsko dvigovanje vrat. Garažna vrata  so dodatno opremljena tudi z vgrajenim ročnim dvigom. Avtomatska garažna rolo vrata se upravljajo z daljincem ali notranjim stikalom, posebaj pa lahko naročimo tudi odpiranje s stikalom na ključ, kodnim stikalom ali fotocelicami.

 

 

ROLO VRATA

Garažna vrata morajo biti lepa, se ujemati s stilom vaše hiše, varna pred vlomilci, trajna, odporna na vremenske vplive in enostavna za vzdrževanje. Izredno estetski izgled in funkcionalnost Vaših vrat dosežemo s pomočjo različnih barv in postavitvijo svetlobnih lamel.
Zaboj in vodila vrat vam lahko nudimo v Vašem odtenku RAL-a. Kakovost: Vsi bistveni deli vrat so narejeni iz visoko kvalitetnega aluminija. Toplotna in zvočna izolacija: Dvostenski plašč vrat višine 77mm je polnjen z okolju prijazno poliuretansko peno, ki daje vratom odlično toplotno in zvočno izolacijo. Prihranite prostor: Roletni plašč vrat se navije v zaboj višine 300mm ali 350mm, ki je skrit za preklado, zato v Vaši garaži, delavnici ali skladišču ostane veliko prostora.
Pogon: Vrata imajo kvaliteten elektro-motorni pogon, ki ga je mogoče upravljati s:
• stikalom (tipka ali ključ),
• daljinsko elektroniko,
• ročno (v primeru izpada električne energije).
Varnost: Vsa vrata so opremljena z varnostnimi vzmetmi proti nasilnemu dvigu, dodatno pa je možno vgraditi tudi avtomatsko varnostno zapiralo.
Želje kupca so naš izziv: ALU ROLO garažna in industrijska vrata so izdelana po meri, vgradimo jih na notranjo ali na zunanjo stran Vašega objekta, možna pa je tudi montaža med zidovi. Po želji kupca, pa lahko vrata opremimo še s fotocelicami. ALU-ROLO GARAŽNA VRATA: Priskrbimo ALU-Rolo Garažna in Industrijska vrata za vsako željo ...
TOP